Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som Hund

Jag är en simpel hund
utan herre
utan koppel
jag kanske kommer om man lockar
men går om ni kastar sten

Kan vänta trofast
ett tag
ett långt tag
men kommer att lida
om ingen matar mig

Snälla, säg inte sitt
om du inte kommer sen
för jag kommer svälta ihjäl
i min naiva trofasthet




Övriga genrer av Den Mörke Främlingen
Läst 1280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-23 22:19



Bookmark and Share


  tuss
fantstiskt! älskar den sista raden där man i sin tro oftast är som svagast.

snyggt!
2007-10-03

  sorgsen
Jag fångades av den här texten.
Många snygga åsyftningar och bra rytm. Det enda jag skulle kunna störa mig på är upprepandet av \"svälta ihjäl\", det skulle kunna vara en större överraskning i slutet. Omformulering?

Jag är glad att du står okopplad i vilket fall.
Tålamod och ödmjukhet är två bra egenskaper som ändå inte ska gå till överdrift. Vi kanske ska försöka lära oss lite av varandra. Jag skulle rest ragg med ett \"Sitt själv!\" *ler*
2007-02-24

  Sanchez
snygg hunddikt!

hundar säger mer om människor än vad människor gör
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen