Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euphrasia


Skyltfönstret kastade sig
splittrar över ditt städade
anseende
Spegelbilden höll inte
för insidans brister
visst är det så?

Interiör är fluff
exteriör ska vara tuff

Fasad är svaghet
ren blir gjort
Logiken vaccinerad
luften infekterad

Ångestbrandsporer
gasad över nejden
tröskeln flyter över himmeln

Internskämt åsido
men utanför är bortanför
Så jag köpte katten
åkte fast för misshandel
åt ett kex på anhalten
fick fängelse för rånmord

Livet är jävligt långt eller hur?
Och logiken låg i korsningen
mellan sidan 165 och 166
polyesternervernas trådar
tvättas i 40 gradig kärlek

Pulsen gick upp när solen gick ner
det var inte det enda som gick upp

Och synen grät av dina ögontag
flämtningarna lika oregelbunda
som ringarna på vattnet efter kundvagnen

Jag sa allt och ingenting
jag säger allt och ingenting
för ingenting är ingenting

Summa sumarum
Vade mecum




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-10-26 20:35



Bookmark and Share


  Oskar...
Vardag, känslostormar, kontrasten i temperaturskillnaderna och kaoset överallt. Du gav mig just en överdos liv och jag snedtände kraftigt; fast resultatet är nog allt annat än negativt. --Knark precis som endorfin med andra ord, nästan i klass med endorfinet till och med.. Jävlar vad du är...
..och vad är något, om inte Kent?

Jag går med dig!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen