Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst


Vem ska trösta knyttet?
Han är ju så liten
och märks knappt med sina mörka kläder
Jag ska trösta knyttet

Jag ska trösta alla

Barnet som föll av cyckeln
killen som dumpades för en annan
tjejen som blev våldtagen
mannen, vars hund dog
kvinnan, som lämnades med sina barn för någon yngre
gubben, vars fru gått bort
gumman, vars katt blev överkörd
dig, som inte har ett lyckligt liv
och dig som har ett lyckligt liv på bekostnad av andras lycka
diktatorn som är hatad
demokratin som dog

alla behöver tröst

Och när de är tröstade

ska jag hem
och ta mig ett
varmt
frigörande


skott


genom hjärnbalken


för även Lucifer ska tröstas




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 12:23



Bookmark and Share


    Tania Bengtsson
Jag gillar den, bra rytm och oväntat slut.
2007-11-02

  Mats Henricson
Läcker galghumoristisk story med morbida och provocerande inslag !
2007-11-02

  Vitsippa
jag gillar den!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen