Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acidum sarcolacticum


Jag har aldrig trott på tårar
de passar inte in om man ska vara stark
styrka är att bita ihop
styrka är att stå ändå
när någon skurit av benen

Styrka är
självständighet
beslutsamhet
total kontroll

Att kunna se någon lida
utan att rubba en min
att tillfoga någon skada
och flina efteråt
att klara sig ur allt helskinnad


Vissa är starka
men inte jag
inte nu




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 10:43



Bookmark and Share


  aprilsolen
Vad glad jag blev av att se att du skrivit en text, och en bra dessutom.
Vad som är svaghet och vad som är styrka har alltid varit väldigt diffust för mig. Uttrycken svaghet och styrka är väldigt diffusa på det stora hela!
Det du lyfter fram i dikten känns nästan...inte ironsikt, men kanske satiriskt.
Jag tycker att du är otroligt stark.
<3/J
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen