Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kastar av lite ord inför stress.


T - ?


Jag borde inte
men titstlarna växer nu
och ensam är stark
är vad som sägs

Härdsmältan
finns ingen tid för nu
det är lika bra
att brinna vidare

Måsarna har aldrig
någonsin haft så kul
sen de såg mig
trasslas in i näten

Men fiskaren
slängde i mig igen
jag dög inte
gör inte

aldrig
gjort

Världen är gjord så
några är svaga
några är starka
och så ska det vara

Vad dumt
att försöka
ändra
sig

Vill inte bli
en av alla
förortsmartyrer
eller kallas
\"satans deppad emo\"

Så mina tårar
hamnar under tangentborden
programmerade
\"shutdown -s -t 99999999 -c \"ge fasen i mig\"

tick tack
skjut urgöken


Förresten hinner jag inte med att skriva det här egentligen
Förresten har jag ganska mycket överbliven tid egentligen
paradoxalt nog

Tid säljes
50öre/gram
Först till kvarn
får mala






Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 06:51



Bookmark and Share


  SMLU
Men jag gillar detta, vad du skriver. Ha det så bra!
2007-10-18

    lisa_dec
Jag flyter igenom den, men måste ändå svälja varenda mening. Snyggt skrivet, gillar slutpoängen.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen