Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel mördar igen


Israel
Usrael
Urusrael

Mord
Mördare
Mördast
Eller var det nördast?

De blir mer och mer lika
Det som de själva utsattes för
En gång i tiden

Mer och mer likt de nazistiska
Beteenden som fanns
I den värld som gav övriga världen
Dåligt samvete

Snart är det gamla dåliga samvetet slut
De har tänjt på gränserna så de brister
En ytterliggare börda….

Knäppa israeler
Knäppa israeler?
Knäppa israeler!
Knäppa israeler???!!!!!

Snart har de nog nåt gränsen
”som de håller på”

Rena piratfasonerna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 15:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Instämmer helt, dessa judar,som var med om en fruktansvärd folkutrotning, de beter sig PRECIS likadant just nu, mot palestinierna ! Hoppas världens politiker har stake nog att ge Israel "på moppe" ordentligt för de här bordningarna och morden ! Bojkotta Israeliska varor ! Jag ska det....
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO