Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenhetens hjul


(apropå krocken mellan stallkamrater i Formel 1)

Snikenhetens hjul

Krockade

Den ena genade in för tidigt helt enkelt…

Vettel och Webber kör för samma stall



Vem säger att red bull inte är skadligt… ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO