Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror



Terror
Terror är lagens och rättens
”Error”

Terror är när t ex Israel bordar båtar
Med massmord som följd

Eller när Palestinier har bomber på sej
Som de spränger

Eller andra självmordsbombare

Eller när man bryter sej in och vill elda upp
T ex Vilks hus….

Terror
Terror är lagens och rättens
”Error”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 19:59



Bookmark and Share


  Elwania
håller med dig
Terro byggd från båda håll
Ja kollade adressen som han larZ
gav. Fy faen vilken skit, visst är det en jävla propagande
Hitler stil
2010-05-31

  LassO
javisst "patetern" så hemskt för er att "tvingas läsa"
2010-05-31

  LassO
Propaganda Larz, propaganda... och Israelisk sådan är inte bättre än annan, mer tvärtom
2010-05-31

  Larz Gustafsson VIP
http://stockholm.mfa.gov.il/mfm/web/main/missionhome.asp?MissionID=62&

2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO