Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010-06-01




Jag skriver alltid med dig som kompanjon inne i huvudet.



Får ut allt det bästa, det snaskigaste det mest smärtsamma då.


Men just idag när jag behöver dig, så finns du inte där.

Försöker ändå.

Knepar och knåpar tills jag blir blå.


Syret jag andas tar slut.

Undrar stilla innan jag går,

varför blir det aldrig vi två?




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-06-01 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean