Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ilska...


La colère

Une telle colère
telle qu'elle est
qui fait peur

Il y a un sentiment
tout-à-fait normal
Tous le connaissent

Hier
J'étais en colère
j'aie ressenti la colère
au fond de mon âme

Aujourd'hui
j'y sens la présence de la fatigue
la fatigue qui vient d'auprès la colère

La colère existe...
-----------------------------------------------------------
En sådan ilska
sådan som den är
som skrämmer

Det är en känsla
fullt normalt
Alla känner den

Igår
Jag var ilsken
Jag har känt ilskan
i djupet av min själ

Idag
jag känner här närvaron av tröttheten
tröttheten som kommer av en nära ilska

Ilskan existerar...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-06-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm