Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kappa på min hängare


Din kappa på min hängare
Dina skor i min hall

Din kjol på mitt golv
Din blus på min matta

Strumporna i soffan
Din BH nedanför min säng

Dina trosor i fotändan
Din kropp på mitt lakan

Min stolthet i ditt
Allra heligaste

Din tunga i min mun

Min njutning i dej

Din darrande kropp på mej

Din fukt rinner…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 911 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-06-01 21:40



Bookmark and Share


  sulimaa
Just så ja ...underbart levande...
2011-03-03

  Frittsofa
Helt underbar!
2010-11-14

  Areto
En djup skön suck blev mitt betyg.
2010-08-22

  Nina Nightwish
Härligt:)
2010-07-29

    ej medlem längre
Riktigt sexig dikt.
2010-07-22

  aol
underbart starkt häftigt, blev så tagen
och igenkännande,men en suveränt beskriven
erotik,
bokmärkes så klart,
2010-06-20

  LovisaCecilia
Ibland önskar jag att det gick att applodera en text flera gånger om.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO