Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag jag haft i hela mitt liv


hej

Jag sover i sömnen och fortsätter in i nästa dag

Rockad ombyte.
Florerad emalj

Men kanske ett vunnet säte.

Väl på plats.. I stolen jag just lämna
Ställer jag klockan för att komma upp




Fri vers av m-in
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in