Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din saknad

Det svarta i det röda
är det svarta i ditt blod.
Det röda i det svarta
är det döda i din tro.

Du saknar allt det varma,
all den närhet som hon gav.
Du saknar allt det vackra,
alla vågor i ditt hav.

Du leker att hon stannar,
att hon älskar dig ännu.
Du leker att hon saknar,
att hon saknar dig, ditt du.

Men sanningen är annan,
hon glömde dig rätt snart.
Ty hon fann sig själv en annan,
att älska underbart.

Så du lever i det svarta,
i det röda i ditt blod.
Du saknar hennes smärta,
hennes sinne, hennes mod.

Och nu vet du en sanning,
man måste uppskatta varann.
Man måste älska med sitt hjärta,
för att kärleken ska bli sann.




Fri vers av Daybreaker
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-11-14 01:30



Bookmark and Share


  Hélène
Det gör lite ont i hjärtat när jag läser. Ledsamt, sant och vackert på en o samma gång.
2005-11-15

  Karin I
gillar det här.
speciellt den sista strofen, den är klockren.
tack.
2005-11-14

  Jessica Ewa
Träffande, vackert och vemodigt.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker