Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte förälskad i nån speciell...tror jag




det blir varmt i dag igen
turbinerna varvar upp
jetstrålen funkar väl
radarn söker av
jag studsade uppför trapporna till psykologen
hennes svarta korta uppslitsade sommarklänning


va fan skulle jag snacka om nu då




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 08:18



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
.. en psykolog som behöver psykolog..
2011-09-24

  Pirjo VIP
.. juu dom är ju ändå mest intresserad av att boka ny tid...
2011-09-24

    Niklas H
haha, så klockrent Gunnar! tar med mig denna idag och vet att jag kommer att le till kvällningen
2010-06-02

  Gunnar Hilén VIP
eller om vi är svaga
2010-06-02

    Jane S VIP
män och deras sexualitet är ett mysterium, eller nej förresten, snarare som en pavlosk reflex;)
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP