Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dansar en tår i hennes öga

Det dansar en tår i hennes öga.
Den dansar en stilla dans,
den dansar för dig.

Det vaggar ord i hennes mun.
De vaggar trösterikt,
de vaggar för dig.

Det leker fjärilar i hennes mage.
De leker ilande,
de leker för dig.

Det sjunger sånger i hennes öron.
De sjunger stillsamt,
de sjunger för dig.

Det lever kärlek i hennes bröst.
Hon älskar passionerat,
hon älskar dig.




Fri vers av Daybreaker
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-11-15 00:41



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Väldigt vackert! Upprepningarna gör att texten får en rytm som är härlig. Tack!
2005-11-20

    David82
Förstår du igenkänningsproblematik?
2005-11-16

  Kicki Karlén
Så vackert skrivet om kärlek, anar man en aning sorg i det hela?
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker