Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Kor. 13:13


***Fides, spes, cáritas***

Utan kärlek ingen rörelse i någonting
bara tomma människor
och tomrum
uti allting!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 09:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
"Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken"

Ï sanning sagt, väl formulerat! Tack för Din text!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt