Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän

Du är min bästa vän
du finns alltid för mig
du värmer mig
du tröstar mig
du får mig att skratta
du förstår mig
dina bruna ögon drunknar jag i
dina blöta pussar älskar jag

Min hund är min allra bästa vän
finns alltid vid min sida




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-06-02 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna