Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldtagen

du stal min hemlighet
du stal min kvinnlighet
du stal mitt liv

du var inte den man
som skulle se mig i naken skrud
du var inte den man som skulle
höra mitt hjärta klappa
du var inte den man som skulle
få mitt underliv att brinna
du var inte den man som
skulle ge mig detta

men

du var den man som
stal allt detta från mig




Fri vers av orddiggare
Läst 280 gånger
Publicerad 2010-06-02 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orddiggare