Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Dina kyssar brinner ännu på mina läppar
mina händer söker dina i sömnen
min kropp hungrar efter den lusta du tänder

så lurad

av erotikens dans
dina falska ord

är som en brännande manet




Fri vers av orddiggare
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orddiggare