Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran


du dansade med mej
vals som jag hatade
schottis var min favorit
vi dansade en dans
vi dansade flera
det blev ingen tango
med brinnande glöd
mera en flamenco
där jag var matadoren
och du var tjuren
undrar bara
vems blod var det som flöt




Fri vers av orddiggare
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orddiggare