Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vemod i advent

mitt vemod vaknar
när adventsljusen tänds
julstjärnor lyser så vackra
men
mitt hjärta är sorgset
ljuset har slocknat
kan du tända det åt mig
släcka vemodet i min själ
jag bara undrar
när jag går på stadens gator
ser alla fönster som skiner
finns det vemod
bakom gardinen
som kan dansa med mitt




Fri vers av orddiggare
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-12-14 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orddiggare