Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappat och klart, så rart!

En urlat man från Skuttunge
satt på stolen, som den så tunge
bas sa du kan väl nått
skaffa fru barn, så ett skott
ja, vet du nån fri fru med unge




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 16:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ler gott i kvällen
2010-06-04

  Eaglemountains VIP
Mycket klurigt!!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt