Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som kastar första stenen...



De som kastar första stenen
hoppas jag snubblar
på sina egna
stenar

en

dag




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 20:52



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
De behöver ju bara snubbla till lite så de, förhoppningsvis, förstår vad de har gjort tidigare mot en annan medmänniska. Jag är ingen hycklare, jag säger vad jag känner för tillfället.
2010-06-02

  lodjuret/seglare VIP
jag tror inte på hämnd
negativismer färgar hjärtat svart
2010-06-02

  Anders Nordlander VIP
du är en vänlig människa Kyreus
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP