Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från min horisont..




(klådig) Sommarprognos

 

myggen går högt i år
och lejon sover
utsträckta över hela alfabetet
vi kan förvänta oss
att värlsmarknadspriset på beckolja
kommer att stiga
sommaren blir klådig





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-02 23:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skarpt läge...
2010-06-03

  PPQ
lejon som sover ska inte störas, lejon som jag är så vet jag det klådigheten gör hela texten på något sätt det lät härligt och satt som smäck prognosen lät som en perfekt sommar en riktig sommar
2010-06-03

  Lili Samuelsson VIP
det kliar ordentligt när jag läser
min prognos ser annorlunda ut och det är jag tacksam över

gillar lejonen som sover
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger