Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret som omger, är en del av mig



jag är stjärnstoft
som glittrar
inombords

ett våldsamt
elektriskt
ackord

genom en vägg
av marschall
förstärkare

jag har vingar
och flyger bland
havsörnarna

högt över
berg och
dalar

bara när du
inte ser

är jag allt




Fri vers av Neal
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 01:04



Bookmark and Share


  Mikaela P
Herre min jös, så bra. "jag är stjärnstoft som glittrar inombords", så vackert beskrivet. Känner igen mig otroligt mycket!
2010-06-06

    Zaqwer
Fint!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal