Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autobahn



Natt trafiken går
igenom min hjärna

jag känner de
vita sträcken
och tyngden

när långtradarna
passerar
natt efter natt




Fri vers av Neal
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 06:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suverän!

Bra låt med Kraftwerk dessutom.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal