Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med öl och tv spel

Asså, det där med öl
öl och tv spel

Det är klart att ni inte förstår
det är en killgrej.

Nivet

asså

det är nåt man bara fattar typ,

det går inte riktigt att förklara
inte för er i alla fall,

ta det inte fel! Det är bara

asså... ja, jo!...

Det är en killgrej liksom

Ni skulle inte förstå

och vi ber er inte förstå

För, liksom


VI förstår ju inte hästar




/Bl




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon