Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har tagit Studenten

I vår kultur är det normalt
att skrika till högljudd musik och signalhorn
från ett lastbilsflak dekorerad med ballonger
när man har gått några år i skola

I en annan kultur skulle detta fenomen
betraktas som en grav sinnesstörning
varpå de berusade dårarna
skulle låsas in för förargelseväckande beteende




Fri vers av Akke
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-06-03 14:20



Bookmark and Share


  Louisedottern
Haha! Gillar!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke