Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i dag

Låt denna sommarglada dag
göra små fötter varma
sommarskratt sprids med vinden
nu kommer sommarens första hud rodna
vågen av salt svalkar
ögonen solskisar mot blå himmel
och solen ler in i ditt liv




Fri vers av Dito VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP