Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser bara de du ser, hör bara det du hör..




Ett tyst skrik fyller natten

Natten kommer

Mörkret blir så mörkt som det nu blir på sommaren

 

Ett tyst skrik fyller natten

Total ensamhet

Förlamning

 

 

En dröm

Dom där ansiktena

Alltid samma

Natt efter natt

Smärtan

Mörkret

 

 

 

Paniken




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text som nästan skriker mellan raderna. Det finns så väldigt mycket desperation i den här dikten, en desperation som även jag själv tyvärr är bara alltför välbekant med. Ensamhet. Mörker. Smärta. Förlamning. Och till sist den där närmast outhärdliga paniken. Men trots allt så finns det ändå en väg ut, även om den kan kännas ack så omöjlig att finna just i stunden. Ibland är ju livet trots allt bara Terror. Man förmår helt enkelt inte att se bortom smärtan och det svarta och är helt innesluten i sin lilla kokong utan någon som helst kontakt med yttervärlden. Med allt det där vackra i livet som faktiskt Också finns, även om man ibland kan ha så väldigt svårt att tro det.
2010-06-29

    Zaqwer
Starkt skrivet.
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel