Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det enda jag vet


skiftningar

Det enda jag vet
är
att mitt liv
kommer att gå igenom
mörka och ljusa passage

men

jag minns de ljusa
de värmer mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP