Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då allt som återstår är dy

Fladdermössens lodande sånger
söker sig utåt älven
dansar mellan gråalsstammar
tätt längs vattnets tunna yta
där under vilar svart och svalt
där kilar spigg kring ljusfläckar och aska
och strömmar slickar sönder minnen
nöter tiden till ett gruskorn
till ett sista, vattrat eko
av vind som river vågor
ur ditt hår




Fri vers av Grävling
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling