Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden var 1957



Tiden var 1957
Och i USA
Och det var stora vrålåk
Hemmafruar
En liten svart husa
Dito man i trädgården

Fruar fulla med tristess
Där de åker runt i sina V8:or
Som om bensinen vore obegränsad
Som om de svarta alltid skulle sköta markservisen
För det bortskämda folket
Och nästan gratis…

Det var tider för V8
Muller och tristess
Swingin neigbours
And swingin partys
En drömvärld för de VITA kvinnor som inte ville jobba
Och ett helvete för kvinnor som ville
Skiljas och börja om…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-06-05 09:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Intressant text, en resa i tiden
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO