Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad göra...




Om jag säger någonting sant
så lurpassar det som är falskt
vad att göra
säkert är allting bara dess skuggor
klappar katten istället






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 05:58



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Och andra odlar sin trädgård. Jag föredrar att klappa katten om jag bara haft någon... ;-) Väl skrivet!
2010-06-06

  Kjell A. H Lundin
Som du säger och ibland krånglar man till det, hamnar på sidospår,
förlorar vägen och målet genom beskrvningen.
Så ögonblicket nu kan vara räddningen och det viktigaste.

Ha det gott och Tack!
2010-06-06

  firefire
ja ibland är det lättare och betydligt mysigare att klappa katten,ord tolkas och förvrängs så lätt till något helt annat än man egentligen själv menat så sanningen blir en lögn osv...bra skrivet av dig!
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin