Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållningssätt




Det kluriga är hur vi förhåller oss till det som sker.
Vi kan inte veta varför allt händer, men vi kan välja hur vi förhåller oss.
Ibland är det inte som det ser ut beroende på att vi själva tolkar och värderar det.
Det är inte lätt att vara värderingsfri och det är inte alltid rätt, men vi behöver alla då och då stanna upp, och inte vara så snabba att sätta in i fack.
Oj, vad vi behöver ständigt uppdatera detta!






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 12:00



Bookmark and Share


  Komplexia
Jag kan inte annat än att hålla med!
2014-03-08

    ej medlem längre
medhålles. tvätta ögonen då och då, kategorierna är falska vänner.
2013-01-23

  Osvalds_Dotter VIP
Absolut!
Skriver under på detta :)
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin