Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku ...






Det är inte jag
som kan denna form av dikt
det är haikun själv






Bunden vers (Haiku) av Kjell A. H Lundin
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-28 13:17



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Perfekt!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin