Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du.....

Tittar dig djupt i ögonen
känner du min smärta
känner du min längtan bort
känner du att jag gett upp
står ej ut
min smärta är stor
så stor att jag inte rår på den
blinckar bort mina tårar
jag älskar dig så
du har visat mig vad kärlek är
du har öppnat mina ögon
du har älskat mig för den jag är
du har gett mig glädje,hopp
och en tro på kärleken igen

känner du min kärlek till dig
känner du min tacksamhet till dig
önskar så att du kunde känna det jag känner
orkar inte mera nu
min smärta har tagit över hela mitt liv
orkar inte mera
förlåt.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 17:07



Bookmark and Share


  Aftonvännen
om att älska starkt

och att vara svag

i obalans
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna