Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar...

solen står högt
vattnet glimmar och
ligger stilla
luften är het och stilla
som ett vykort
fåglar som kvittrar
vinden som tar tag i mitt hår
njuter av ensamheten
och stillheten




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna