Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlusten som skulle få min värld att rämna

Jag kan se på romantiska filmer
och minnas vartenda ögonblick tillsammans med dig
när allting liksom tappade tyngd

kyssarna som brände
hjärtat som gick på högvarv varje gång
du såg på mig
som om jag var den enda för dig
som om jag verkligen
betydde något

och jag kan ännu känna mina tårar
likt glödheta stenar
med påminnelsen om en förlust som skulle
få min värld att rämna




Fri vers av Stjärnfall
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall