Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar


Sommarnattens doft

Sommarnattens dofter
blandas med mjuka dimslöjor

mitt hjärta söker dig

dina ögons djup
dina händers värme
ditt skratt
dina mjuka lockar i rörelse

sommarvinden för minnen tillbaka
natten då dimslöjor dansade
vår dans

sommarnatten vars dofter
väcker minnet av dig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-04 21:29



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
skånsk äppelblomsdröm
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP