Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrikerna säger



Rubrikerna säger
Att Elin vill ha ”enskild vårdnad”
Så Tiger inte ska få ”vara med”


Jag slår vad om att hon INTE
Vill ha ”enskild försörjning”
Eller ”enskild inkomst”
För det är knappast nåt som intresserar
En ”sån”


Det är väl planerat redan från början
”slutade som modell för att börja som barnflicka”
och det ”åt Parneviks”
Känns väl kanske ”lite väl” planerat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO