Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hammarhaj


lilla kniv simmar längs kanten
silverfenan separerar djuphavslakanen
små stenar
är fortarande stenar under hälen
som stora stenar
kramar knän tills blod sipprar fram
genom porerna som det renaste källvatten

handtaget ligger lätt som inhalerad luft
jag är vänlig
men tillräckligt vidrig att uppfattas som
onödig
spräcker ägg mot fönsterrutor
tummar på livet
i lugn och ro
jag bär ingen Kate. jag bär ingen värdefull
från svedda armar
lika skära som Kates innersta hemlighet

lilla vassa du har ingen talan
du för stumt
mitt hopp och mina drömmar
din framfart
betyder varken det ena eller andra
hela livet
bakom oss




Fri vers av georgevillintedö
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-04 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö