Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borden och borden (Avpublicerad)


det finns så många borden:

en dukar smörgåsborden och en
äter smulorna som föll från de rika borden

en sitter med vid förhandlingsborden
med de stora pojkarna

somliga sitter vid tangentborden
och leker med sig själva

en borde inte sova
och en bordar...




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-06-14 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger