Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå förändring





Mannen med svetslågan vill förändra
men skall förändring bestå
är han tvungen att svetsa i all evighet








Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-05 07:39



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Fyndigt! Är mycket svag för underfundigheter som denna. Tack!
2010-06-06

  Kjell A. H Lundin
Och vad lockar evigheten…?

I kajaken är intresset svalt för framtid och synnerhet i en evighet.
Då är jag bara med i havets rörelse och paddeln.
Här är varje våg något nytt…
2010-06-05

  lodjuret/seglare VIP
den knäsvage bör be om förlåtelse huruvida han inte förmår att knäböja sig in i evigheten
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin