Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tomhet.

När all hopp och all längtan är försvunnen, finns inget utom tomheten som skriker ut sitt namn.
När allt innehåll runnit ur en, dunstat bort, finns bara ett skal utan fyllning.
När alla känslor förlorat sina sinnen finns bara spår kvar, spår vi ser när vi inte känner.
När allt förlorat sin färg, sitt glitter, sin glans, finns bara gråskala kvar, suddig, otydlig, oidentifierbar.




..finns bara en längtan, en väntan på det öde vi alla kommer nå.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-06-05 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie