Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En detalj ur min senaste målning. Klicka får du höra sången sjungas av Anders Hedén


Sleeping stone

Din uppgift här den var att slipa liens egg
för detta blev du fastsatt invid denna vägg
du vevas och ditt liv är inte särskilt rikt
det ena varvet är det andra ganska likt

Och inte väntar på dig någon annan stans
ett evigt liv med harpospel i sång och glans
du är av sten och stenar dom kan inte dö
men du får sova under vinterns mjuka snö




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-05 18:49



Bookmark and Share


  walborg
Vilken vacker målning - och texten gör den gamla slipstenen levande, fast på ett långsamt vis förstås ...
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP