Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

 

minns du barndomens svala lakan
mot solbrända skrubbade ben
minns du sommarkvällsskymning i rummet
efter en slutlekt dag
minns du fågeln som kvittrade
utanför fönstret när du föll i sömn
minns du sömnen
och minns du
att en ny morgon väntande dig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-05 20:46



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Minns du ordlös lycka?
2010-06-06

  Caprice! VIP
Jo, nog minns jag. En hel del... Inte minst suset från de två praktfulla rönnarna på baksidan av huset. Och allt slående efter envetna myggor... Tack för trippen tillbaka...! Snyggt förpackad också. Kram för den!
2010-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!
Hemfaller ofta åt liknande tankar.
Visst romantiserar man en smula i efterhand, men ipso facto: Det VAR enklare då!
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger