Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spanska, men vissa accenter kan jag inte skriva ner med mitt franska tangentbord...


Mi amor

Mì amor
sea todo por mi
Hé hablado con él
y el amor eres tu

Sabes que te adoro
con todo mi coracon

Vivo contigo a Parìs
una vida del amor

Sì, escribo hoy
en la idioma de la pacion

La idioma de Pablo Néruda
La poésia de la América del Sud

O la camisa negra
al sombra
de la muerte

Pero el amor sea vivando...
-------------------------------------------
Min kärlek
är allt för mig
Jag har pratat med honom
Och kärleken är du

Du vet att jag avgudar dig
av hela mitt hjärta

Jag lever med dig i Paris
Ett liv av kärlek

Ja, jag skriver idag
i spràket av passionen

Pablo Nérudas spràk
Poesin från Sydamerika

Eller den svarta skjortan
i skuggan
av döden

Men kärleken är levande...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-06-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm