Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Åh
som jag älskar detta.

Ett fyrverkeri av känslor
sliter itu mig inombords.
Jag känner mig så förtvivlad att jag inte vet
vart jag ska ta vägen.

Gråten sitter i halsen på mig.
Ilskan misshandlar mina organ inifrån.
Jag slår på saker som inte kan slå tillbaka.
En röst inom mig säger att jag borde försvinna
från jordens yta.

Kärleken i mig är stark som fem hundra hästar.
Jag skulle kunna dra både dig, mig och min värld
genom livet och ända fram till slutet.
Kärleken skriker i högan sky.
Det hörs inte, men det syns.
Titta noga.

Jag förväntar mig att underverk ska ske.
Solen bränner som syra på min hud.
Det ser ut som att något fantastiskt är på väg,
himlen är för blå för att vara som vanligt.

Jag vill inte dö.
Låt mig plågas såhär för evigt.

Just idag
av alla dagar
vet jag nämligen att jag lever.




Fri vers av Tymin
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-05 21:24



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket starkt! Man kan inte läsa utan att beröras .. känna igen känslan ...
2011-01-23

  Ulf D VIP
"Kärleken skriker i högan sky.
Det hörs inte, men det syns.
Titta noga.", Underbart formulerat, tack!
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin