Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Jag vet inte vad det är
kanske luften som är ren
för en gångs skull
eller snön
som liksom tystnar
när jag kliver på den.
Utan skor blir jag
någon annan än den
jag borde vara:
frisk,
men jag prioriterar
känslan av att få tyst
på det smutsiga
och andas in det rena.
Det är en annan sorts
frisk.




Fri vers av Linneau
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau